Tým Petra Beneše ovládl II. ročník Investment of the Green

Tým Petra Beneše ovládl II. ročník Investment of the Green

Tak hraje nejlepší hráč turnaje Ondřej Kokoška (Avant)

Golfový triumf „Woodů“

Obhájce titulu Delta IS skončila šestá, novým golfovým vládcem mezi investičními společnostmi jsou Wood & Company v čele s obchodním ředitelem Petrem Benešem! Na Karlštejně vyhráli II. ročník turnaje družstev ARBES Technologies INVESTMENT OF THE GREEN by Top Hotel Praha před MAM PEF a Patria Finance.

Někdejší úspěšný bechavolejbalista Petr Beneš přinesl týmu 44 bodů (celkem 153) a výrazně přispěl k triumfu. O pět bodů méně nasbíralo družstvo MAM Private Equity Fund a o další čtyři body zaostala třetí Patria Finance. Ta se díky výborným a vyrovnaným výsledkům dlouho držela v čele a Libor Svoboda zahrál (spolu s Ondřejem Kokoškou z Avantu) nejlepší výsledek dne – 77 ran. Poté ale přišel skvělý závěr MAM PEF a „Woodů“.

„Musím poděkovat kolegům z týmu, zahráli výborně. Pochopitelně máme radost; všichni jsme přirozeně soutěživí, tím spíš my bývalí sportovci, kteří stárnou a už tolik nevyhrávají,“ pousmál se Beneš, jenž zahrál také nearest to the pin na jamce číslo 12. V poslední době prý hraje golf častěji než dřív a na výsledcích je to znát. „Ale hlavně jsem po bídné první polovině sezony hodil za hlavu přemíru chtění a ambicí a najednou to jde… Rád bych také poděkoval organizátorům; jsem rád, že tenhle turnaj vznikl, je to příjemné setkání kolegů z branže. Má to pro mě implikaci pracovní, ale současně je to příjemná zábava, protože nejen prací je člověk živ,“ dodal Beneš.

Výsledky – hlavní kategorie investičních společností: 1. Wood & Company 153 netto bodů (Petr Beneš, Marek Herold, Jan Stránský, Petr Vošvrda), 2. MAM PEF 148, 3. Patria Finance 144, 4. J&T Investiční společnost 138, 5. Avant IS 136, 6. Delta IS 133, 7. Conseq 129, 8. Generali Investments 122, 9. Codya 114, 10. Cyrrus 99 (pouze tříčlenný tým).

Partneři: 1. Euro 130, 2. Fapin 130, 3. Top Hotel Praha 128.

 

Na posledním greenu; zleva pánové Ivan Starovič, Jan Stránský, Josef Beneš a Petr Beneš
Kvarteto Wood & Company s putovním pohárem: zleva Petr Vošvrda, Jan Stránský, Marek Herold a Petr Beneš
Na hřišti Michal Houštecký (Arbes) a Jiří Loubal (Cyrrus)
Zaplněná karlštejnská terasa krátce před vyhlášením výsledků
(Visited 42 times, 3 visits today)